Bli medlem

Har du redan varit medlem året innan och vill förlänga ditt medlemskap följer du instruktionen nedan, MEN du behöver inte fylla i formuläret, medlemsansvarig har redan dina uppgifter.

Vill du bli medlem i HSDK Delfinen fyller du i formuläret nedan och betalar därefter in medlemsavgiften med Swish.  Länk till QR-koder att skanna in finns här

Därefter kommer du att bli kontaktad av medlemsansvarig. Observera att eftersom klubben drivs helt ideellt så görs allt på fritiden. Ibland kan det därför dröja innan registreringen görs. Om du anser att det dröjt för länge eller du av någon anledning behöver skynda på registreringen, vänligen kontakta [email protected].

Juniorer anmäler sig på denna sida istället för här.

  Medlemskap

  Träningsavgift fridykning

  Luftkort

  Klippkort till Båten

  Namn

  E-post

  Telefon

  Adress

  Postnummer

  Ort

  Personnummer (ÅÅMMDD-NNNN)

  Eventuellt meddelande och/eller presentkortskod

  Vid frågor kontakta medlemsansvarig på [email protected].
  För nya seniorer som anmäler sig från och med 1 september reduceras avgiften med 25%.

  Medlemskapet löper mellan 1/1 – 31/12.

  Kostnader/Avgifter

  Klubbens filosofi då det kommer till kostnader är att allt ska vara så billigt som det kan vara. Alla kostnader är extremt konkurrenskraftiga i förhållande till kommersiella alternativ. Det ska inte finnas ekonomiska hinder för att dyka så mycket man vill då man är medlem i HSDK Delfinen.

  Medlemsavgift
  Senior 750 kr
  Senior (för närvarande medlem i annan SSDF-ansluten klubb, ange detta på inbetalningen) 460 kr
  Buddy (tidigare kategorin intressemedlem och klubbvän) 100 kr

  För nya seniormedlemmar (som alltså inte varit medlemmar i klubben tidigare) som anmäler sig från och med 1 september till 31 december reduceras avgiften med 25%. Detta eftersom det bara är fyra månader kvar eller mindre på det aktuella verksamhetsåret. De nya medlemmar som anmäler sig 1 januari till 31 augusti betalar fullt pris enligt tabellen ovan.