Sportdykning

Planerade utflykter

Under högsäsong planeras normalt två dyk per vecka. Planeringen kan ses under fliken kalender.

TumlarenUnder varje inlagt planerat dyk finns angivet vem som är dykledare. Kontakta denna dykledare för anmälan till dyket om du vill följa med. Dykledaren informerar om vilka tider, mötesplatser och andra detaljer som gäller för dyket. Kontaktuppgifter till dykledare hittar du under fliken kontakt.

Kostnader för båtutflykter finner du under fliken medlem. Kostnaderna är mycket låga! Alla som uppfyller kraven för utflykten är välkomna, även icke medlemmar som vill prova på att dyka med oss innan man tecknar medlemskap.

Samarbete med dykklubbar i sydsverige

Vi samarbetar med ett flertal dykklubbar i sydsverige. Samarbetet innebär att du som medlem får möjlighet att följa med på utfärder som dessa dykklubbar arrangerar. Klicka här för att läsa mer om samarbetet och hur du anmäler dig till dessa dyk.

Spontandyk

Om du vill dyka men det inte finns planerade dyk när det passar dig så finns det en maillista som kan användas för att hitta buddies. För att bli medlem i denna maillista så skickar man ett mail till [email protected]. Då får man ett mail tillbaka för att bekräfta att din mail-adress är riktig. Klicka på länken i mailet, så är du tillagd i mailgruppen. Hädanefter kan du skicka mail till [email protected] så skickas detta till alla andra som registrerat sig i listan.

Endast de som registrerat sig på listan kan göra utskick enligt ovan.

Luftfyllning

Kompressor

Klubben äger en kompressor för att fylla luft till medlemmarna.

Lyftfyllning sker ofta efter avslutade dyk. Utöver detta finns ett schema som är inlagt i kalendern. Ansvarig fyllare är angiven i kalendern. Anmälan ska ske till luftfyllare om du vill fylla dina flaskor, senast 1700 samma dag. Kontaktuppgifter till luftfyllare hittar du under fliken kontakt.

Vi har möjlighet att fylla 200 & 300 bars flaskor. Nitrox och trimix kan blandas till de som har rätt certifikat. Observera att inte alla fyllare fyller nitrox eller trimix, info om vilka som fyller vad finns på kontaktsidan.

Kostnader för luftfyllning finner du under fliken medlem.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.