Medlemsinfo

För info om hur man blir medlem, titta här.

För info om vilka förmåner du får som medlem, titta här.

För info om vilka låga kostnader det är på olika saker i klubben, titta här.

Information om hur det fungerar i klubben

Saknar du information om hur något fungerar så skicka ett mail till [email protected], så kan vi samla in frågor och lägga svaren på denna sidan.

Utfärder

Planerade utfärder finns upplagda i klubbens kalender här på hemsidan. I denna kalender finns det info om vem som ansvarar för utfärden (dykledare). Telefonnummer till dykledaren finns under kontaktfliken. Kontakta dykledaren för att anmäla dig till dyket och få bekräftat din plats. Då får du även info om avgångstider, platser och annat. På båtdyk finns det begränsat antal platser och till vissa dyk krävs det speciell utbildning eller erfarenher. Detta är anledningen till att man måste anmäla sig till dykledaren.

Utfärderna läggs även ibland upp på Facebook för att göra lite extra reklam. Observera att det inte är en giltig anmälan att bara tacka ja till evenemanget på Facebook.

På de datum som det inte är planerade utfärder är det givetvis möjligt att ta initiativ för att själv ordna samman dykning. Enklast brukar vara att leta likasinnade på klubbens Facebookgrupp.

Klubbens medlemmar får även följa med på utfärder som ett antal samarbetande klubbar arrangerar. Se detaljer här.

Fyllningar

Luftfyllningar under säsong (april-november) finns upplagda i klubbens kalender här på hemsidan. I denna kalender finns det info om vem som ansvarar för fyllningen (fyllare). Telefonnummer till fyllaren finns under kontaktfliken. Kontakta denna ansvariga för att anmäla dig till fyllningen, så slipper fyllaren åka till lokalen om ingen önskar luft denna dag.

Info om fyllningarna läggs ibland upp på FB för att kontrollera intresset på enkelt sätt. Om fyllaren skrivit att ”anmälan” på FB räcker behöver man såklart inte ringa in sin anmälan.

Under tiden december till mars eller om de planerade fyllningstillfällena inte passar ditt schema så ställ en fråga på klubbens Facebookgrupp. Någon brukar kunna hjälpa till att fylla på andra tider. Har du inte facebook kan du ställa en fråga på [email protected]. Var ute i god tid så ökar chanserna att få luft.

 

Stöd HSDK Delfinen med ditt Svenska Spel-kort

HSDK Delfinen är ansluten till Svenska Spels satsning ”SVEA” för Sveriges föreningar. Alla Svenska Spels kunder som har ett Spelkort kan vara med i SVEA. För varje krona du spelar för kan du stödja klubben så att vi kan vara med och dela på 50 miljoner kronor per år. Anmäl HSDK Delfinen som favoritklubb via spelbutik eller Svenska Spels hemsida: https://svenskaspel.se/svea/forening?id=18740


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.