Resa till Sulawesi

Vi är 3 delfiner och flera dykare från Christianstad och Örebro som åker till Sulawesi i Indonesien den 14- 27 Oktober 2018. På resan fanns det först plats för 14 deltagare och den kostade 25.200 SEK. Nu har vi fyllt de platserna och det finns ett par extra att fylla och vi har blivit erbjudna en rabatt på det redan billiga priset, vi får besked vid slutbetalning hur mycket. På resan räknar vi hinna med 26 dyk.

Starka strömmar med näringsrikt vatten flyter längs ekvatorn in mot ön och gör att det finns väldigt mycket liv i vattnet. Man får möjlighet att se många endemiska och sällsynta arter. Vi har även möjlighet att åka till Lembeh sundet mot ett tillägg på 250 euro som delas av de som vill dit (vilket nog blir alla). Vi bor på 2 olika resort-er och när vi åker med båt från den första till nästa resort kommer vi att utnyttja tiden för dyk. Ön har väldigt vacker natur och kallas även orkide ön, så om man vill ta en paus från dykandet så finns det annat att se på.

Information och bokning finns på länken http://www.divingtravel.se/181014-cph_north_sulawesi.html om du har fler frågor kan du maila [email protected] eller ringa 070-2180550 på helger och kvällstid.

Kommentarer inaktiverade.